Modpack Very Low PC FPS Boost by OvidiiuRPG (tematică RED)

Modpack Very Low PC FPS Boost by OvidiiuRPG (tematică RED) este un modpack cu tematică roșie pentru calculatoarele slabe, cu moduri multe și care nu fac lag.

Citește mai mult

Modpack SAMP Very Low PC FPS Boost V2 by OvidiiuRPG

Modpack SAMP Very Low PC FPS Boost V2 by OvidiiuRPG este un modpack pentru calculatorele slabe ce conține multe moduri și nu face lag deloc.

Citește mai mult

Modpack Winter Low PC FPS Boost V2 by OvidiiuRPG

Modpack Winter Low PC FPS Boost V2 by OvidiiuRPG este un modpack de iarnă special creeat pentru calculatoarele mai slabe.

Citește mai mult

Modpack Low-Medium PC by iMadrYx – 999 FPS+

Modpack Low-Medium PC by iMadrYx – 999 FPS+ este un pachet de moduri care ofera un aspect placut jocului, dar in acelasi timp va ofera si foarte multe FPS-uri atunci cand va jucati SA:MP.

Citește mai mult

Modpack Ultra Very Low PC by OvidiiuRPG (tematică Orange)

Modpack Ultra Very Low PC by OvidiiuRPG (tematică Orange) este un modpack creeat special pentru calculatoarele slabe ce boostează fps-urile pentru a fi cât mai multe. De asemenea, acest modpack are tematică orange.

Citește mai mult

Modpack Winter Very Low PC FPS Boost 150FPS+ by OvidiiuRPG

Modpack Winter Very Low PC FPS Boost 150FPS+ by OvidiiuRPG este un modpack de iarnă special făcut pentru calculatoarele slabe ce oferă un boost de fps-uri acestora. Dacă aveți un calculator mai slab, acesta este modpack-ul perfect pentru iarnă!

Citește mai mult

Modpack Spring Low-Medium PC by OvidiiuRPG

Modpack Spring Low-Medium PC by OvidiiuRPG este un modpack de primăvară ce rulează bine pe calculatoarele low și medium PC. Un modpack bine lucrat și cu moduri frumoase.

Citește mai mult

Modpack Winter HIGH PC V2 by RazvaNeLL110.

Modpack Winter HIGH PC V2 by RazvaNeLL110. este un pachet de moduri care va ofera un aspect placut de iarna, dar in acelasi timp va schimba toate cladirile din joc.

Citește mai mult