fbpx

Minecraft Modpack Edition 2023 by MadrYxYT.

MINECRAFT MODPACK 2023 EDITION BY MADRYXYT. este un pachet de moduri care imita foarte bine jocul minecraft intr-o calitate low si extrem de buna pentru calculatoarele slabute, deoarece acest pachet nu necesita foarte, foarte multe resurse. Acest modpack este testat de foarte multe persoane si este safe in totalitate. Mai multe detalii in fisierul din arhiva modpack-ului.

Citește mai mult

Modpack Spring Low PC by Plaxy

Modpack Spring Low PC by Plaxy este un modpack de primăvară pentru calculatoarele slabe cu moduri frumoase ce aduc un feeling frumos.

Citește mai mult

🌺Modpack Spring High PC 2023 [4K] realistic 🌺

🌺Modpack Spring High PC 2023 [4K] realistic 🌺 este un pachet de moduri care ofera un aspect extrem de realistic jocului si o tematica primavara extra frumoasa. Acest modpack a fost testat 100% si la momentul actual nu a fost raportat niciun crash/eroare cu acesta.

Citește mai mult

Modpack de iarna Low PC by HyDraN

 Modpack de iarna Low PC by HyDraN este un modpack pentru calculatoarele decente. Acest modpack contine moduri frumoase, utile si care nu creaza crash-uri/lag.

Citește mai mult

Modpack Winter 2023 Low – Medium by IoNNuT RPG

Modpack Winter 2023 Low – Medium by IoNNuT RPG este un modpack facut pentru calculatoarele mai slabe cu moduri care contin fps boost si nu fac lag.

Citește mai mult

Modpack Winter Very Low PC 2022 by Alexcz

Modpack Winter Very Low PC 2022 by Alexcz este un modpack facut pentru calculatoarele mai slabe cu moduri care contin fps boost si nu fac lag.

Citește mai mult

Modpack Winter LOW PC by Plaxy

Modpack Winter LOW PC by Plaxy este un modpack facut pentru calculatoarele mai slabe cu moduri care contin fps boost si nu fac lag.

Citește mai mult