Modpack Winter by HyDraN

Modpack Winter by HyDraN este un modpack de iarnă low-medium PC ce aduce o senzație de iarnă pe SAMP. De asemenea, acest modpack conține multe moduri specifice acestui anotimp.

View More Modpack Winter by HyDraN

Modpack Autumn Medium PC by HyDraN

Modpack Autumn Medium PC by HyDraN este un modpack de toamnă făcut cu atenție până și la ultimul detaliu. Acest modpack este unul pentru calculatoarele Medium PC.

View More Modpack Autumn Medium PC by HyDraN

Modpack Low-Medium PC by HyDraN

Modpack Low-Medium PC by HyDraN este un modpack creeat special pentru calculatoarele low-medium. Un modpack bine optimizat și cu destul de multe moduri ce îmbunătățesc starea jucătorului.

View More Modpack Low-Medium PC by HyDraN

Modpack de primăvară Low-Medium PC by Stringer

Modpack de primăvară Low-Medium PC by Stringer este un modpack special creeat pentru acest anotimp ce aduce feeling-ul de primăvară pe joc. Este un modpack ce conține destul de multe moduri, mai ales cele de FPS Boost.

View More Modpack de primăvară Low-Medium PC by Stringer

Modpack Low-Medium PC cu ENB by Stringer

Modpack Low-Medium PC cu ENB by Stringer este un modpack ce conține numeroase moduri care nu creează lag. Acest modpack are de asemenea și un ENB specific calculatoarelor mai slabe, de aceea îl face și mai special.

View More Modpack Low-Medium PC cu ENB by Stringer

Summer Modpack by Bujorica

Summer Modpack by Bujorica este un modpack cu referințe la anotimpul de vară, un anotimp ce îl iubim cu toții. Un modpack ce a suferit destul de multe modificări serioase care poate rula pe calculatoare medium-high end.

View More Summer Modpack by Bujorica