fbpx
miercuri, februarie 21, 2024

Low

Ai un calculator slab și ești în căutarea unui modpack SAMP Low PC? Avem cea mai mare varietate de modpack-uri SAMP Low PC. Intră și vezi!

AnotimpuriIarnăLowModpack-uri

Modpack Winter Low PC by Silviuq

Modpack Winter Low PC by Silviuq este un modpack de iarnă pentru calculatoarele slabe ce conține moduri specifice acestui anotimp.

Read More
AnotimpuriIarnăLowModpack-uri

Modpack Winter Low PC by Millionaire

Modpack Winter Low PC by Millionaire este un modpack de iarnă care arată foarte bine, dar consumă și foarte puține resurse tot odată.

Read More
AnotimpuriIarnăLowModpack-uri

Modpack Winter Low PC 2024 by Hydran

Modpack Winter Low PC 2024 by Hydran este un modpack de iarnă, cu o variantă mai ușoară pentru calculatoarele mai slabe.

Read More
LowMediumModpack-uri

Modpack Halloween Low-Medium PC 2023 by Plaxy

Modpack Halloween Low-Medium PC 2023 by Plaxy este un modpack nou ce combină elementele de Halloween într-un modpack special conceput pentru SA:MP.

Read More
AnotimpuriLowModpack-uriPrimăvarăRecomandatVară

Minecraft Modpack Edition 2023 by MadrYxYT.

MINECRAFT MODPACK 2023 EDITION BY MADRYXYT. este un pachet de moduri care imita foarte bine jocul minecraft intr-o calitate low si extrem de buna pentru calculatoarele slabute, deoarece acest pachet nu necesita foarte, foarte multe resurse. Acest modpack este testat de foarte multe persoane si este safe in totalitate. Mai multe detalii in fisierul din arhiva modpack-ului.

Read More