fbpx
miercuri, februarie 21, 2024

High

Cea mai divesificata gama de modpack-uri SAMP high PC. Aceste moduri sunt facute pentru calculatoare high end, in caz ca ai un calculator destul de puternic pentru acest joc, puteti incerca fara ezitare. Garantam pentru functionalitatea acestor modpack-uri high PC.

AnotimpuriHighIarnăModpack-uri

Modpack Winter High PC by Teodor

Modpack High PC by Teodor este un pachet de moduri de iarnă care mănâncă destule resurse, fiind pentru calculatoarele foarte bune.

Read More
AnotimpuriHighIarnăModpack-uriNoutateRecomandat

Ultimate Winter Modpack High PC 2024 by MadrYx4Ever

Ultimate Winter Modpack High PC 2024 by MadrYx4Ever este un pachet de moduri de iarna realist care in acelasi timp arata foarte bine, dar consuma si foarte putine resurse tot odata. Acesta face parte din gama a ultimelor modpack-uri de anotimp din partea mea!

Read More
HighModpack-uri

Modpack Realistic High PC by Plaxy

Modpack Realistic High PC by Plaxy este un modpack special conceput pentru calculatoarele High PC. Este recomandat să aveți un calculator potent pentru a rula acest modpack.

Read More
AnotimpuriHighModpack-uriPrimăvară

🌺Modpack Spring High PC 2023 [4K] realistic 🌺

🌺Modpack Spring High PC 2023 [4K] realistic 🌺 este un pachet de moduri care ofera un aspect extrem de realistic jocului si o tematica primavara extra frumoasa. Acest modpack a fost testat 100% si la momentul actual nu a fost raportat niciun crash/eroare cu acesta.

Read More
AnotimpuriHighIarnăMediumModpack-uri

Modpack Winter High & Medium PC by HyDraN

Modpack Winter High & Medium PC by HyDraN sunt două modpack-uri pentru anotimpul de iarnă, bine optimizate și frumos aranjate.

Read More
AnotimpuriHighMediumModpack-uriToamnă

Modpack Autumn 2022 by HyDraN

Modpack Autumn 2022 by HyDraN este un modpack de toamnă care arată bine pentru categoria de Medium, chiar și pentru High PC.

Read More
HighMediumModpack-uriToamnă

Modpack Autumn Medium-High PC by OvidiiuRPG

Modpack Autumn Medium-High PC by OvidiiuRPG este un modpack pentru calculatoarele mai bune cu moduri frumoase si cu o tematica de toamna.

Read More
HighLowMediumModpack-uri

Modpack Low-Medium / Medium-High PC BLUE Edition by MadrYxYT.

Modpack Low-Medium / Medium-High PC BLUE Edition by MadrYxYT. este un pachet de moduri care ofera un aspect placut jocului, oferindu-i un aspect placut pe tema albastra (BLUE), dar in acelasi timp acest modpack consuma cateva resurse.

Read More
AnotimpuriFără categorieHighMediumModpack-uriRecomandatVară

Modpack Summer Medium-High PC by OvidiiuRPG

Modpack Summer Medium-High PC by OvidiiuRPG este un modpack pentru calculatoarele mai bune cu moduri frumoase si cu o tematica de vara.

Read More
AnotimpuriHighModpack-uriRecomandatVară

Modpack Summer Very Low PC Optimizat by iMadrYx.

Modpack Summer Very Low PC Optimizat by iMadrYx. oferindu-i un aspect placut de vara, dar in acelasi timp acest modpack consuma cateva resurse.

Read More